Over the Knee Socks Combineren | Ultimate Fashion Challenge #2

July 10, 2021 Off By adminEindelijk, aflevering 2 van de Ultimate Fashion Challenge is online! Ik ging de uitdaging aan om vier outfits met over the knee socks samen te stellen – iets wat normaal altijd in de kast blijft liggen bij mij. Welke outfit is jouw favoriet? Vorige UFC – budget outfits van Wibra –

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

BLOG:
VOLG MIJN BLOG VIA BLOGLOVIN’:
FACEBOOK:
TWITTER:
INSTAGRAM:

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Populaire video’s:
BUDGET OUTFITS VAN WIBRA:
DIY: 3 X SIMPELE T-SHIRT RECONSTRUCTIES:
VLOG: MIJN ISTANBUL REIS:
HUGE TRY-ON SHOPLOG:
50 FACTS ABOUT ME TAG:

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Hoi allemaal, ik ben Sarah, een meisje met een (overdreven?) grote passie voor kleding en make-up. Ik deel deze passies graag door het maken van video’s op YouTube. Waar kan je dan aan denken? Shoplogs, lookbooks, make-up tutorials maar ook random video’s zoals tags en challenges. Ik plaats iedere maandag en vrijdag een nieuwe video. Wil je als eerste op de hoogte zijn van mijn nieuwe video’s? Abonneer je dan op mijn kanaal – het is helemaal gratis.

source